Konvenční a ohmická tepelná pasterizace čerstvého a rozmraženého ovčího mléka: Spotřeba energie a hodnocení bakteriální mikroflóry během skladování v chladničce |
pasterizace mléka, ovčí mléko, konzervace potravin |
Kvalita masa jehňat krmených dietou s různou úrovní chitosanu. Část II. |
jehněčí maso, alternativní krmiva, mastné kyseliny |
Kokteil chelátových minerálů a fytogenních aditiv ve výživě drůbeže: shrnutí |
cheláty; kokteil; anorganický; fytogenní aditiva; drůbež; užitkovost; suplement; stopové minerály |
Kastrace samčích jedinců hospodářských zvířat a potenciál imunokastrace pro zlepšení welfare a produkčních znaků |
gnrh, kvalita masa, ovce, vlastnosti jatečně upraveného těla |
Kryokonrervace kančího spermatu |
kančí sperma, antioxidanty, extensory, mrazící stabilita |
Kvalita jatečně upraveného těla a masa kříženců holštýnského a herefordského skotu v závislosti na pohlaví a porážkovém věku |
kvalita jatečně upraveného těla skotu, kvalita hovězího masa, holštýnský skot, hereford |
Kráva jako indukovaný ovulátor: časovaná inseminace po synchronizaci ovulace |
ovsynch, časovaná inseminace, synchronizace ovulace, gnrh, prostaglandin |
Krávy vystavené tepelnému stresu během fetálního období vykazují lepší odolnost vůči teplu |
tepelný stres, programování termotolerance |