všechny - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Název Klíčová slova
Klíčové konstrukční prvky biosecurity jako součást infrastruktury farem pro chov hospodářských zvířat – zkušenosti z Německa zemědělské stavby, chov zvířat, veterinární hygiena, biologická bezpečnost, biosecurita
Kritické faktory virulence Streptococcus suis: Jsou všechny skutečně kritické? mutageneze; patogeneze; streptococcus suis; faktory virulence
Kvantitativní analýza bakteriologie mleziva na farmách dojeného skotu ve Velké Británii skot, dojnice, kolostrum, bakteriologie, metoda bootstrap
Koncentrace vitaminu D v séru suchostojných krav predikují zvýšené koncentrace ketonů v moči dojnic krávy; vitamin d; tranzitní období; ketonurie.
Kvalita mleziva ovlivňuje imunitní systém a vývoj tenkého střeva u telat mlezivo, absorpce igg, vývoj střeva, tele
Kulhání u mléčných jalovic; vliv onemocnění paznehtů kolem prvního otelení na budoucí výskyt kulhání, mléčnou produkci a riziko vyřazení z chovu mléčné jalovice; onemocnění paznehtů; kulhání; produkce mléka; brakace
Kontrolní strategie proti Campylobacter na úrovni produkce drůbeže: opatření biosecurity, nutriční doplňkové látky a očkování campylobacter jejuni, drůbež, hygiena, biosecurity, nutriční doplňkové látky, očkování
Krmení telat různým množstvím mléka v prvních 4 týdnech života: Část 2: Vliv na metabolismus a endokrinní stav v období po narození a kolem prvního porodu telata, výživa telat, metabolické programování, hormonální řízení, užitkovost krav
Kryokonzervace semene býků – vývoj od ředidel s obsahem vaječného žloutku po ředidla na bázi sojového lecitinu býčí semeno, kryokonzervace, vaječný žloutek, ředidlo, lecitin, sója, spermie