Fermentace vlákniny a bílkovin ve střevě prasat a jejich interaktivní účinky na zdraví střev a na životní prostředí: Přehled |
syntéza bakteriálního proteinu, dusíkaté látky, vláknina, zdraví trávicího traktu, emise dusíku, prase |
Faktory ovlivňující kvalitu jatečného těla a masa ovcí |
plemeno, výživa, jatečně upravené tělo, kvalita masa |
Fyziologická funkce dietární vlákniny a její zařazení do výživy prasat: Shrnutí |
dietární vláknina; prase; fyziologické funkce; aplikace |
Faktory ovlivňující úmrtnost selat v průběhu prvních 24 hodin po porodu ve velkých vrzích: vliv ustájení na porodnách na chování prasnic po porodu |
superplodné prase, volné ustájení, postnatální mortalita, chování prasnic, slinný kortizol |
Finanční prostředky a zisk robotizovaných mléčných farem |
automatický dojicí systém, čistý roční dopad, ekonomické analýzy, ekonomická simulace |