Náš slogan Není burger jako burger přitáhl k našemu stánku na Dožínkách na Letné spoustu návštěvníků. Prohlédněte si ve fotoreportáži, jak Letenská pláň na jeden den ožila zemědělstvím.

Stánek Zemědělství žije! připravil pro návštěvníky Letenské pláně naučnou stezku a poznávací soutěže o zemědělství. Mnoho návštěvníků zaujal i náš nový banner Není burger jako burger. Pozitivních reakcí na něj jsme zaznamenali víc než těch negativních.

 

Ocenění značkou Regionální potravina ve Středočeském kraji získal hluboce zmrazený český hrášek z podniku AGRO Jesenice u Prahy a.s. Cenu převzal ředitel divize Mrazírna Vestec Ing. Vratislav Hruška.

 

Své produkty představil také podnik HANKA MOCHOV s. r. o. – pěstitelé zeleniny z Polabí, jejichž sortiment je k dohledání na naší mapě Najdizemedelce.cz.

Řada stánků s produkty oceněnými značkou Regionální potravina.

Pro nejmenší návštěvníky byl připraven koutek s živými zvířaty. Od rána do pozdního večera byl plný dětí, jejichž dotykům se zvířata nebránila. Polední pauzu však pořadatelé vymezili zvířatům jako „odpočinek“ (z té doby je fotka).

Foto: Daniela Krčmová